Projecten

Art4More organiseert op professionele wijze vernieuwende projecten op het gebied van kunst en cultuur.

Kunstmarkt Haaksbergen

De kunstmarkt Haaksbergen is een wervelend, kleurrijk, vernieuwend, creatief jaarlijks terugkerend evenement waar kunst- en cultuurmakers en vele, vele bezoekers iedere zomer naar uitkijken.

Dit project is ondertussen zó groot geworden dat we er een aparte website voor hebben gemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van de Kunstmarkt Haakbergen

Bij Art4More staan de cultuurmakers centraal.

Kijk hier voor alle deelnemers aan en activiteiten tijdens de Kunstmarkt Haaksbergen 2024

Kijk hier voor alle deelnemers aan en activiteiten tijdens de Kunstmarkt Haaksbergen 2023

Haaksbergen Toont Talent

In 2023 heeft Art4More voor het eerst de organisatie van Haaksbergen Toont Talent (voorheen ook bekend als de WAK Week’) op zich genomen, in opdracht van de Cultuur Coalitie Haaksbergen. Vanaf het najaar van 2023 organiseren Art4More en RTV Sternet samen deze serie evenementen.
Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen Toont Talent

Kunstblik

Kunstblik is een initiatief van twee Haaksbergse kunstenaars, Erik Loman en Jolanda Bouwmeesters. Met hun kunstblik, een oldtimer volkswagenbus, rijden ze door Haaksbergen en omgeving om een blik op de plaatselijke kunstenaars (in de ruimste zin van het woord) te werpen. Ze vragen de kunstenaars op soms ludieke wijze het hemd van het lijf. Op deze manier zetten zij kunstenaars en hun werken in de spotlights die ze verdienen. Het duo sleept ook altijd een topfotograaf, Conan Street Photography, mee die een verassend flitsende fotoreportage van het geheel maakt.

Kijk alle video’s van Kunstblik